Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pla d'Actuació Municipal (PAM)

Full de ruta de l'acció de govern, objectius i prioritats

Què és un PAM?

El Pla d’Actuació Municipal (PAM) és un full de ruta, que pretén fixar uns objectius de municipi amb una cronologia per aconseguir-los, així com l’activitat i accions emprendre per tal d’assolir-los.

El PAM és un element viu, revisable i per tant modulable a qualsevol necessitat i/o oportunitat que es consideri positiva a l’hora de ser incorporada.

El Pla d'Actuació Municipal 2020-2023

5_eixos_PAM_20_23.JPG

El PAM, del mandat 2020-2023, és el compromís de l’equip de persones que conformem el govern municipal que es pot sintetitzar en cinc conceptes principals: participació, transparència, educació 360, agenda urbana 2030 i projectes de futur.

És una eina de govern pública per a la gestió de les polítiques municipals que té com a conseqüència que el conjunt de l’organització municipal s’ha de dotar d’una determinada cultura de gestió que faciliti la transparència i la participació ciutadana.

Això requereix un procés que no s’improvisa, sinó que comporta situar-se sistemàticament en l’àmbit de l’acció política i tècnica per objectius. Per consegüent, el PAM és un exercici de pròpia organització, de plasmació del programa amb el què ens vàrem presentar el maig de 2019 i és, alhora, un exercici de transparència i informació davant el conjunt de la ciutadana. Un document que entenem que ha de ser una porta oberta a la ciutadania perquè es faci partícip de les petites i grans decisions d’aquest mandat, que han de fer de Sant Quirze del Vallès un millor lloc on viure junts.

  • S'ha donat compte del seu contingut al Ple del 28 de febrer de 2020.
  • La presentació pública a la ciutadania és el 17 de març de 2020, a la sala d'actes de la Masia Can Feliu, a partir de les 19 hores.

Balanç i retiment de comptes del PAM

Retiment de comptes mandat 2019 - 2023