Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Biblioteca Marcel Ayats

La Biblioteca Sant Quirze del Vallès és un centre municipal d’accés a la informació. És un servei públic municipal, un espai cultural i de lleure obert a la ciutadania.

Servei cultural

La Biblioteca Marcel Ayats de Sant Quirze del Vallès és un servei públic i cultural de proximitat.

De titularitat municipal i gestionades per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès en conveni amb la Diputació de Barcelona, tenim la missió de fomentar la lectura i el coneixement, garantir l’accés a la informació, promoure l’ús de les tecnologies, donar suport a la formació contínua, i possibilitar la cohesió social i el desenvolupament de les persones en igualtat d’oportunitats.

La BSQ (Biblioteca de Sant Quirze) dona accés a tot el fons documental de la Biblioteca i de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Barcelona. I a més, accés gratuït a Internet, serveis d’ofimàtica i accés a recursos electrònics,... La Biblioteca ofereix un ampli ventall de serveis i activitats pensats per a tot els públics, una amplia col·lecció documental i de recursos d'informació, tecnologia, espais d'accès lliure i gratuït per a tothom.

És un centre d’informació i autoformació: obert a la ciutadania, de qualsevol edat i diferents interessos, amb una àmplia oferta de recursos propis i d’altres biblioteques amb les quals col·laborem en xarxa, amb accés a bases de dades de tot el món a través d’Internet i on trobareu informació sobre Sant Quirze del Vallès: la història, la gent, l’actualitat.

També és un centre de lleure i cultura. Organitza i acull activitats diverses pensant en tots els públics i interessos. Col·labora amb institucions i associacions locals que estiguin interessades en els nostres serveis.

Què t'oferim?

Posem a disposició un ampli ventall de serveis i activitats, pensats per a tots els públics, una àmplia col·lecció documental i de recursos d’informació, tecnologia, espais i equipaments, on l’accés i l’ús és lliure i gratuït per a tothom.

La biblioteca és oberta a tothom i el seu contingut i serveis estan pensats per a institucions, empreses i persones de totes les edats, independentment de la seva situació laboral, de la seva professió, del seu origen...

L'accés a la biblioteca és totalment lliure i gratuït.

Serveis

  • Préstec de documents
  • Informació
  • Accés a Internet
  • Aprenentatge
  • Entreteniment.

Amb el carnet de biblioteca podreu fer ús dels serveis de préstec, accés a Internet i xarxa Wi-Fi, o participació en activitats com els Clubs de Lectura, l’Hora del Conte i altres activitats relacionades amb el foment de la lectura.