Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escola Bressol Municipal El Patufet

L'Escola Bressol a Sant Quirze del Vallès és un projecte emmarcat dins els principis d'educació inclusiva i coeducadora, que posa l'accent en l'atenció personalitzada i la diversitat

Projecte educatiu

El projecte educatiu de l’escola es basa en afavorir el desenvolupament integral i harmònic de l’infant atenent les seves necessitats bàsiques d’ordre biològic, psicològic, afectiu, lúdic i social, afavorir el procés  d’autonomia de l’infant adquirint hàbits bàsics, seguretat afectiva i emocional i desenvolupant la seva iniciativa i autoconfiança, afavorir el procés de socialització de l’infant fent-lo capaç de viure unes relacions estables i positives amb si mateix i amb els altres, i integrant-lo activament en una societat culturalment organitzada, així com facilitar recursos i instruments d’aprenentatge per afavorir el desenvolupament de les capacitats de coneixement i d’interpretació d’un mateix i del seu propi entorn.

Accedir al minisite de l'Escola Bressol Municipal El Patufet

Serveis

Oferim Servei d’acollida de matí i tarda de 7:45 a 8:00h i de 17:00 a 17:15h de forma continuada durant el curs escolar. S’ofereix també un servei d’acollida de 7:00 a 8:00h i de 17:00 a 18:00h sempre i quan hi hagi un mínim de 10 alumnes que l’hagin contractat de forma fixa i continuada per al curs escolar.

L’escola té en funcionament els Espais familiars: l’Espai nadó (Infants de 0 a 12 mesos, no caminants, amb les seves famílies), l’Espai de joc (Infants d’1 a 3 anys amb les seves famílies) i l’Espai entre pares i mares (xerrades i/o tallers adreçats a famílies amb infants d’entre 0 i 3 anys), i estan oberts a tota la població de Sant Quirze del Vallès.

Disposa d’un Servei de Logopèdia i Psicologia per atendre aquells infants que presenten dificultats permanents i/o transitòries en el seu desenvolupament emocional, social i cognitiu.

A més, els grups de B-2 fan anglès un cop a la setmana dins de l’horari escolar.

Instal•lacions

L’escola està construïda sense cap tipus de barrera arquitectònica i pensada per als més petits.
Disposa de 9 aules, una aula polivalent, un vestíbul, pati i cuina pròpia. L’escola té una capacitat total per atendre 135 infants entre els 0 i els 3 anys.

Adreça

Ronda Santa Julita, 67
08192 Sant Quirze del Vallès
Tel. 93 721 11 55 • elpatufet@santquirzevalles.cat

Horari lectiu

de 8 a 17 h

Itinerari educatiu

B-0, B-1 i B-2
Primer cicle d’educació infantil