Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cursos, tallers

Grup de suport i ajuda mútua per a persones cuidadores de persones amb dependència

Taller


Grup de suport i ajuda mútua per a persones cuidadores de persones amb dependència

Participa al Grup de suport i ajuda mútua per a persones cuidadores de persones amb dependència. El GSAM és un espai de relació, acompanyament i suport psicològic i emocional que possibilita l’expressió de sentiments, emocions i preocupacions associades a les tasques de cura, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores i, indirectament, la de les persones de les que tenen cura. Els objectius són els següents:

  • Millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores no professionals.
  • Oferir suport emocional i psicològic per reduir l'impacte negatiu de la cura que, de vegades, poden experimentar els cuidadors i cuidadores no professionals.
  • Facilitar i promoure espais de relació, presencials o virtuals, entre persones cuidadores no professionals que es troben en una situació similar, perquè comparteixin les seves necessitats, preocupacions i també els seus coneixements.

L'inici està previst pel dia 01 de desembre de 2023 i es duran a terme 10 sessions fins al 23 de febrer de 2024.

1, 15, i 22 de desembre

12, 19 i 26 de gener

2, 9, 16 i 23 de febrer

Horari: de 10 h a 11:30 h

Lloc: Sala Muriel Casals


Places limitades.

Les inscripcions, es poden tramitar a través d'aquest formulari fins al 28 de novembre de 2023 (El formulari continuarà obert per recollir les sol·licituds fora de termini per tal de tenir-les en compte en cas de possibles baixes i noves incorporacions)

Per a mes informació podeu trucar al Servei de Benestar i Cicles de vida, 937216800 ext. 5200 o bé enviar un correu electrònic a benestar@santquirzevalles.cat.

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 23/02/2024 de 10:00 a 11:30
  • Lloc Sala Muriel Casals
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Preu Gratuït
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal