Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Preguntes freqüents

L’accés a la biblioteca és lliure i gratuït per a tothom. Per fer ús d’alguns serveis, com ara el de préstec o internet, cal tenir el carnet de la biblioteca.

Els menors de 7 anys han d’anar acompanyats d’una persona adulta i no se’ls pot deixar sols a l’àrea infantil.

Per fer un duplicat del carnet, cal presentar un document identificatiu al taulell de préstec i pagar 1,00 €. En el cas que l’usuari presenti la denúncia per robatori, no es cobrarà el duplicat. També hi ha l’opció de descarregar gratuïtament el carnet virtual a l’aplicació mòbil BIBLIOTEQUESXBM.
Si el carnet és de qualsevol altra biblioteca de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona es pot fer sevir a totes les biblioteques de la xarxa.

Si el carnet és d’una altra biblioteca pública de Catalunya, s’haurà de presentar un document identificatiu i el carnet de la biblioteca pública per validar-lo al nostre sistema informàtic.

Sí, 100% gratuït! Només són de pagament els duplicats.
No, el carnet és personal i intransferible. L’ús del carnet per part d’altres persones diferents al titular pot ser objecte de suspensió del servei. Només els pares podran fer ús del carnet dels seus fills/es per retirar en préstec documents adreçats al públic infantil.
Pots generar un nou PIN des d’aquest enllaç. Només podràs generar un nou PIN si la base de dades disposa de la teva adreça de correu electrònic. Si no és el cas, cal que t’adrecis a a la biblioteca per tal de facilitar-la.