Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Biblioteca Marcel Ayats

biblioteca-interior.jpg

Història

La Biblioteca Marcel Ayats va ser inaugurada el 8 de setembre de l'any 2001. El setembre de 2021, coincidint amb el 20è aniversari del centre, adopta el nom de Biblioteca Marcel Ayats com a resultat d'un procés participatiu. Marcel Ayats (1956- 2020) fou un poeta i artista visual, impressor de professió, va dedicar bona part de la seva vida a la poesia, que va viure tant com a lector voraç i com a creador infatigable. Sabadellenc de naixement, quirzetenc d'adopció, va estar molt vinculat a la vida cultural de municipi.

La biblioteca és un centre d’accés a la informació, un servei públic municipal i un espai cultural i de lleure obert a la ciutadania. És de titularitat municipal i es gestiona per conveni i en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

Missió

Tenim la missió de fomentar la lectura i el coneixement, garantir l'accés a la informació, promocionar l'ús de les tecnologies, donar suport a la formació continua així com possibilitar la cohesió social i el desenvolupament de les persones en igualtat d'oportunitats.

La Biblioteca té com a marc de referència pel que fa als seus objectius el Manifest de la IFLA / Unesco sobre la Biblioteca pública (2022).

On som

La biblioteca es troba a la urbanització Sant Quirze Jardí entre la Masia de Can Feliu i el parc de Can Feliu.

biblioteca-entrada-exterior.jpg

biblioteca-exterior-jardi.jpg

Què oferim

Accés a tot el fons documental de la pròpia biblioteca i de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Barcelona. I a més, accés gratuït a Internet, serveis d’ofimàtica i recursos electrònics. Posem a la vostra disposició un ampli ventall de serveis i activitats pensats per a tot els públics, una amplia col·lecció documental i de recursos d'informació, tecnologia, espais... on l'accès és lliure i gratuït per a tothom.

Centre d'informació i autoformació
Obert a la ciutadania, de qualsevol edat i diferents interessos, amb una àmplia oferta de recursos propis i d’altres biblioteques amb les quals treballem en xarxa, amb accés a bases de dades de tot el món a través d’Internet i on trobareu informació sobre Sant Quirze del Vallès: la història, la gent, l’actualitat. Amb personal especialitzat que us atendrà i orientarà.

Centre de lleure i cultura
Organitzem i acollim activitats diverses pensant en tots els públics i interessos. Col·laborem amb institucions i associacions locals que estiguin interessades en els nostres serveis.