Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El carnet

Fes-te el carnet i gaudeix dels avantatges que t'ofereix.

 • El fons de la biblioteca és públic i de lliure accés. Tothom pot consultar els documents al catàleg, els llibres de les prestatgeries, les revistes i diaris, etc.

  A la biblioteca podeu demanar informació sobre diferents temes d’abast general i local. El servei dóna resposta a preguntes diverses, i en cas de no poder resoldre algun dubte, facilita les dades de l’entitat o organisme adient per satisfer-la.

 • carnet de la biblioteca
Com fer-se el carnet
  • Presencial

   Per fer-se el carnet només cal portar un document identificador com DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o llibre de família.
  • Formulari en línia

   Es pot fer la sol·licitud del carnet a través del següent formulari en línia.

   Per recollir-lo a la biblioteca, s’ha de portar un document identificador (DNI/NIE, passaport, carnet de conduir, etc.).

   Els menors de 14 anys han de venir acompanyats dels pares o tutor/a legal, que hauran de signar una autorització digital.

   En cas de pèrdua, tornar a fer el carnet té un cost de 1 euro. 

   També us podeu descarregar gratuïtament el carnet digital a través de l’aplicació de mòbil.

Avantatges amb el carnet

El carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona t'obre moltes portes. Et permet gaudir dels serveis de totes les biblioteques públiques de Catalunya i t'ofereix descomptes en museus, teatres, cinemes i llibreries de la província de Barcelona

Pots consultar aquests descomptes al web de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona