Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Préstec

Per gaudir del servei de préstec cal tenir el carnet de la Biblioteca.

La biblioteca t'ofereix la possibilitat d'emportar-te documents a casa durant un període de temps determinat de forma gratuïta. En general, tot el fons de la biblioteca és de lliure accés i es pot deixar en préstec, excepte les obres de referència (diccionaris, enciclopèdies, ...) que només poden ser consultades a la biblioteca. 

Cada lector pot emportar-se un total de 30 Préstecs (llibres. revistes, DVD, CD...) del conjunt de les biblioteques i bibliobusos de la Xarxa durant 30 dies naturals.

Es pot renovar els documents prestats fins a 3 vegades, sempre i quan no hi hagi cap reserva.

Notificacions per correu electrònic: Rebreu missatges de cortesia, avisos, reserves... a la vostra bústia de correu electrònic sempre i quan aquesta estigui correctament introduïda a la base de dades de la Xarxa de Biblioteques Municipals. 

Més informació a la normativa de préstec (PDF) de la Xarxa de Biblioteques Municipals. 

La biblioteca disposa d'una bústia per retornar els documents prestats. Està oberta de dilluns a diumenge durant les 24 hores.

El període de préstec és renovable fins a 3 vegades, sempre i quan els documents no hagin estat reservats per un altre usuari/a.

Per fer les renovacions, poseu-vos en contacte amb la biblioteca, o podeu entrar al vostre espai personal i fer la gestió en línia.

Si voleu agafar un document que està en préstec, es pot fer una reserva i la biblioteca es posarà en contacte amb vosaltres per venir-lo a recollir.

Si necessiteu un document que no és al fons de la nostra biblioteca, es pot demanar gratuïtament a altres biblioteques públiques que pertanyen al Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Poseu-vos en contacte amb la nostra biblioteca, o podeu fer la gestió en línia vosaltres mateixos a través del catàleg ATENA que recull  tots els fons de totes les biblioteques públiques de Catalunya.

El termini de préstec d’un document demanat per préstec interbibliotecari d’una biblioteca pública és el mateix que en els documents del fons propi.

Si el document no és d’una biblioteca pública de Catalunya, l’usuari s’haurà de fer càrrec del cost del transport i adaptar-se al termini de préstec de la biblioteca emissora. 

Oferim el préstec temporal de lots de llibres, lectures i altres materials sobre un centre d'interès, gèneres literaris o temàtica concreta. L'objectiu del servei és oferir materials de qualitat, adaptats a les necessitats específiques de cada moment recolzant l'activitat d'entitats i escoles.

Què cal saber?

  • El termini de préstec inicial és de 30 dies
  • El transport anirà a càrrec del centre

Què cal fer per sol·licitar aquest servei?

  • Per sol·licitar una o més maletes temàtiques s’ha d’omplir el formulari
  • Cal que disposeu del carnet d'entitat de la biblioteca
  • La biblioteca us avisarà per a què passeu a recollir els documents

 Podeu consultar el programa BiB//CO.