Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis

Prèstecs, cessió d'espais, internet, wi-fi, fotocòpies, reserva ordinadors (+)

Préstec

La biblioteca t'ofereix la possibilitat d'emportar-te documents a casa durant un període de temps determinat de forma gratuïta. En general, tot el fons de la biblioteca és de lliure accés i es pot deixar en préstec, excepte les obres de referència que només poden ser consultades a la biblioteca. 

Només cal disposar de carnet de la biblioteca i presentar-lo conjuntament amb els documents que et vulguis endur al taulell de préstec. 

Més informació a la normativa de préstec (PDF) de la Xarxa de Biblioteques Municipals. 

En cas de pèrdua del carnet, en primer lloc cal comunicar-ho immediatament a la biblioteca. Els duplicats del carnet de préstec estaran subjectes a pagamen (sota tarifa pública).

Nombre de documents i terminis de retorn: En general, tot el fons de les biblioteques és de lliure accés i es pot agafar en préstec, excepte les obres de referència (diccionaris, enciclopèdies, ...) que només poden ser consultades a la biblioteca. 

Pots disposar durant 30 dies de:

 • 30 Préstecs de qualsevol suport, (llibres, revistes, DVD, CD...)

Més informació aquí.

Notificacions per correu electrònic: Rebreu missatges de cortesia, avisos, reserves... a la vostra bústia de correu electrònic sempre i quan aquesta estigui correctament introduïda a la base de dades de la Xarxa de Biblioteques Municipals. Més informació aquí.

Renovació de documents

Reserva de documents


Bústia de retorn de documents

La biblioteca disposa d'una bústia per retornar els documents prestats. Està oberta de dilluns a diumenge durant les 24 hores.

Préstec interbibliotecari 

Si la biblioteca  no disposa del document que busques demana'l en préstec interbibliotecari. A través d'aquest servei, la biblioteca et proporciona documents disponibles a altres biblioteques que pertanyen al Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Cost: consulta les taxes públiques

Documents: tot tipus de documents

Temps d'arribada: aproximadament dues setmanes.

Préstec de llibres electrònics (e-biblio)

Teniu disponible la plataforma de servei de préstec gratuït de llibres electrònics, adreçat als usuaris que tinguin el carnet de qualsevol Biblioteca Pública de Catalunya.

Préstec a escoles i entitats

Oferim el préstec temporal de lots de llibres, lectures i altres materials sobre un centre d'interès, gèneres literaris o temàtica concreta. L'objectiu del servei és oferir materials de qualitat, adaptats a les necessitats específiques de cada moment recolzant l'activitat d'entitats i escoles.

Què cal saber?

 • El termini de préstec inicial és de 30 dies
 • El transport anirà a càrrec del centre


Què cal fer per sol·licitar aquest servei?

 • Per sol·licitar una o més maletes temàtiques s’ha d’omplir el formulari
 • Cal que disposeu del carnet d'entitat de la biblioteca
 • La biblioteca us avisarà per a què passeu a recollir els documents

 

Podeu consultar el programa BiB//CO.

El fons multimèdia està composat principalment per CDs (de diferents estils musicals, d’autoaprenentatge d’idiomes o audiollibres) i DVDs (pel·lícules, documentals, sèries de TV o musicals). 

També podeu accedir a múltiples bases de dades sobre temes tan diversos com la salut, formació, esports, idiomes, legislació... Per a accedir-hi, premeu aquí.

Es presenten agrupades per matèries, amb enllaços directes a cada una d’elles, a més a més de la secció de bases de dades destacades i una altra de les més valorades.

Wi-Fi

Podeu connectar-vos a Internet des de l'ordinador portàtil o altres dispositius mòbils gràcies al servei de Wi-Fi (Wireless Fidelity). Per utilitzar-lo, només heu de disposar del carnet de la biblioteca, ja que el número d'usuari i el PIN us servirà com a validació per entrar a la xarxa.

Internet i +

 • Per connectar-vos heu de disposar del carnet de la biblioteca, ja que el seu número i el teu PIN serviran com a validació del sistema
 • Cada usuari disposa de 20 sessions al mes que poden ser 30 min o 1 hora, fent un màxim de 2 sessions en un mateix dia
 • Podeu fer la reserva de les sessions d'1 hora a la mateixa biblioteca o a l'apartat tràmits en línia
 • També podeu fer consultes ràpides de 10 minuts
 • Podeu gravar la informació: en un CD-ROM, DVD o dispositiu USB d'emmagatzematge que podreu portar o adquirir a la biblioteca

Per reservar un ordinador cal accedir a l'adreça d'Internet i +. Més informació aquí

A la biblioteca posem a la vostra disposició fotocòpies en autoservei. Pregunteu al taulell per adquirir una tarjeta per fotocopiar.

Pots imprimir: Prèviament has de carregar el vostre crèdit a l'ordinador habilitat a aquest efecte a la biblioteca. Després de donar l'ordre d'impressió has d'adreçar-te al taulell per recollir els fulls impresos. Les impressions són en fulls DIN A4 i poden ser en blanc i negre o en color.

Cessió d'espais

Sol·licitar l'ús d'un espai per part de particulars i entitats per a dur-hi a terme activitats culturals i associatives, o de formació.

Sala polivalent: Normativa Sol·licitud d'aula