Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cursos, tallers Xerrades i conferències Esdeveniments

Cercle de sexualitat i afectivitat restaurativa per a dones supervivents de violències de gènere

En el Cercle de Dones, amb pedagogies feministes, es vol oferim un espai de cures, de sabers compartits, d’expressió creativa i corporal, permetent que recuperin el seu poder corporal i un nou posicionament després dels trànsits complexes als que estan sotmeses.


Cartell Activitat
Cartell Activitat

Vine a l'Espai Maria-Mercè Marçal al "Cercle de sexualitat i afectivitat restaurativa per a dones supervivents de violències de gènere"

Cercle de dones intergeneracional que hagin viscut violències masclistes i vulguin apropar-se de nou a una sexualitat plaent, segura i consentida. En les dones víctimes de violència de gènere la reapropiació i recuperació del propi cos i de la pròpia sensualitat i erotisme és la reafirmació del viure i té a veure amb el desig i el plaer per anar trencant l’estigma que les dures vivències han deixat imprès en elles. En aquesta proposta de Cercle de Dones, amb les metodologies teixides des de les pedagogies feministes, oferim un espai de cures, de sabers compartits, de coescolta grupal, d’expressió creativa i corporal, permetent que recuperin el seu poder corporal polític i simbòlic, i un nou posicionament després dels trànsits complexes als que estan sotmeses.

Després de cada sessió les participants rebran uns materials per poder aprofundir en els continguts que es desenvolupen en les sessions.

A càrrec de la Cooperativa  les Magranes.
El cercle es realitzarà quinzenalment els dilluns, del 4 de març al 6 de maig, de 17:00 a 19:00 h.

En aquesta activitat es donarà prioritat a persones vinculades a l’Espai Maria-Mercè Marçal.

INFORMACIÓ ÚTIL