Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

  • Documental "Cures en la Diàspora"
  • 2023-11-24T18:30:00+01:00
  • 2023-11-24T23:59:59+01:00
  • El documental està protagonitzat per cinc dones migrades a Catalunya on cadascuna parla d’un projecte diferent. Es dediquen a fer ajuda i acompanyament d’altres persones nouvingudes. L’objectiu d’aquest projecte és posar en valor la tasca de cures, posar al centre del discurs la figura de les dones migrades i també visibilitzar les violències i discriminacions racistes a què han de fer front.
Cinema

Documental "Cures en la Diàspora"

El documental està protagonitzat per cinc dones migrades a Catalunya on cadascuna parla d’un projecte diferent. Es dediquen a fer ajuda i acompanyament d’altres persones nouvingudes. L’objectiu d’aquest projecte és posar en valor la tasca de cures, posar al centre del discurs la figura de les dones migrades i també visibilitzar les violències i discriminacions racistes a què han de fer front.


El documental està protagonitzat per cinc dones migrades a Catalunya on cadascuna parla d’un projecte diferent. Es dediquen a fer ajuda i acompanyament d’altres persones nouvingudes. 

L’objectiu d’aquest projecte és posar en valor la tasca de cures, posar al centre del discurs la figura de les dones migrades i també visibilitzar les violències i discriminacions racistes a què han de fer front.

INFORMACIÓ ÚTIL