Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Subscripció al butlletí de l'Escola de Música

Subscriu-te al butlletí de l'Escola Municipal de Música i Arts per estar al dia dels cursos, activitats i noves propostes

Vols estar al dia de l’activitat de l’Escola de Música, i del catàleg formatiu de Música i Arts? Aleshores subscriu-te al Butlletí informatiu per assabentar-te de les diferents activitats i tallers de música i arts per a infants i adults, rodes d’instrument, activitats puntuals, esdeveniments i actualitat.

D'acord amb la Llei 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, t'informem que les teves dades seran tractades per gestionar l'alta de subscripció alb butlletí de referència (plataforma segura Mailchimp). El responsable de tractament és l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Per a més informació pots consultar l'apartat web: Ajuntament > Política de privacitat. Per accedir, rectificar, suprimir i exercir la resta dels teus drets, pots adreçar-te a l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Plaça de la Vila, 1, 08192 o per registre electrònic.

D'acord amb la Llei 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, t'informem que les teves dades seran tractades per gestionar el formulari de contacte. El responsable del tractament és l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Per a més informació, pots consultar l'apartat web: Ajuntament > Política de privacitat. Per accedir, rectificar, suprimir i exercir la resta dels teus drets, pots adreçar-te a l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Plaça de la Vila, 1, 08192 o per registre electrònic.