Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Golfes Music Lab

T'agrada la música? Vols experimentar? Ets d'aquelles persones que gaudeixen creant? Aleshores Les Golfes Music Lab és el teu espai: un indret on submergir-se en el procés creatiu i divertir-se tot fent música

Còpia de IMG_20211104_142515.jpg

Ubicades a les golfes de la casa Vila-Puig, el projecte de Les Golfes Music Lab és una manera d'aprendre a fer música de manera alternativa a la tradicional. És, bàsicament, constituir el teu grup de música. Sigui amb amics, o amb gent nova a qui coneixeràs aquí, aprendràs la vessant més creativa de la música: crear en conjunt, tocar versions, improvisar... A Les Golfes volem que aprenguis mentre t'ho passes bé, i comparteixis la música que creem entre tots. Hi podràs aprendre a tocar un instrument, i formar part d'un grup de música. A Les Golfes no anem a classe, ens estimem més dir que anem a un assaig, perquè som músics des del minut 0. A més, tenim la opció d'enregistrar, mesclar i produir allò que tocarem.

Preguntes freqüents:

· He de saber tocar un instrument?

No necessariament. Les Golfes estan pensades per aprendre a tocar a la vegada que creem cançons i toquem en grup, tot i que evidentment aquests es constituiran en base al nivell i l'edat dels i les participants.

· Com aprenc el meu instrument i toco en grup a la vegada?

Oferim recursos didàctics i fem un seguiment setmanal de la teva feina perquè puguis preparar el material pel proper assaig.

· Com són els grups?

Son grups de 3 a 5 persones, amb un mateix nivell i franja d'edat. Sobretot, busquem que cada persona pugui sentir-se a gust, reconèixer el seu espai i créixer com a músic.

· Per a quines edats?

Hi ha grups a partir de 8 anys, grups de joves, d'adults, i de gent gran.

A Les Golfes creiem en la transversalitat i no tanquem portes a cap format. També creem projectes col·lectius on els diferents grups comparteixen les cançons dels altres.