Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per a noies i nois

Programa formatiu per a noies i nois de 8 a 11 anys, on s'aprèn a tocar un instrument i es participa en una agrupació. Opcional Llenguatge Musical.

Descobreix 1 i 2

Instrument en grup (45')* + Agrupació (60') o conjunt instrumental de música a mida.

Dins dels programes Descobreix 1 i 2, s'inclou una sessió setmanal de 45 minuts d'instrument en grup i 60 minuts d'agrupació en funció de l'instrument que es practiqui. Per aquells i aquelles que vulguin aprofundir en la teoria musical, hi ha l'opció d'afegir 60 minuts setmanals de Llenguatge Musical, així com l'opció de fer Instrument Individual de 30 minuts en comptes d'instrument en grup.

*Instrument en grups de 2 a 4 alumnes, en funció del nivell i l'instrument.

Endinsa't 1 i 2

Instrument en grup (60')* + Agrupació (60') o conjunt instrumental de música a mida.

Dins dels programes Endinsa't 1 i 2, s'inclou una sessió setmanal de 60 minuts d'instrument en grup i 60 minuts d'agrupació en funció de l'instrument que es practiqui. Per aquells i aquelles que vulguin aprofundir en la teoria musical, hi ha l'opció d'afegir 60 minuts setmanals de Llenguatge Musical, així com l'opció de fer Instrument Individual de 45 minuts en comptes d'instrument en grup.

*Instrument en grups de 2 a 4 alumnes, en funció del nivell i l'instrument.

Classes magistrals d'Instrument individual

Si només vols fer classes d'instrument, també hi ha aquesta opció. Una classe setmanal de 30, 45 o 60 minuts, des de nivells d'iniciació a aprofundiment musical