Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripció

Informació referent al tràmit d'inscripció. Accedeix aquí a tota la informació relacionada amb la tramitació i l'accés al tràmit online

L'inscripció als tallers d'Aula Oberta es pot fer presencialment, a la Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (Plaça de la Vila, 1) demanant cita prèvia o bé telemàticament. Tota la informació relacionada amb la tramitació i l'accés al tràmit online, la trobareu aquí

En cas de realitzar la inscripció presencialment, haureu de dur el formulari que us podeu descarregar a l'enllaç anterior, signat i emplenat degudament, i realitzar el pagament a la mateixa Oficina d'Atenció Ciutadana.

Si feu el tràmit telemàticament, haureu d'adjuntar el formulari emplenat al tràmit, i el comprovant conforme heu realitzat el pagament de l'autoliquidació. A l'apartat de "Tramitació" de l'enllaç anterior, hi trobareu el link per a generar-vos i pagar l'autoliquidació.

En tots dos casos, és molt important emplenar correctament el formulari, indicant el taller o tallers que es volen cursar a l'apartat corresponent i el grup, en cas que sigui necessari.