Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Polígons industrials

Sant Quirze del Vallès compta amb 5 polígons industrials amb una extenció de (1.513.579 m2) que aporten una àmplia activitat industrial i amb connexions directes de les principals autopistes i autovies que garanteixen la mobilitat i proporciona importants avantatges competitius per a les empreses. En total allotgen unes 400 empreses, la majoria són pimes i micropimes amb una antiguitat mitjana de 25 anys i amb activitat industrial i de serveis.

Can Casablanques

Polígon de 38 Ha amb 112 parcel·les per activitats industrials, terciàries i mixtes. El 65% de l’activitat és industrial, la resta respon a necessitats de logística, serveis i comerç a l’engròs.

Can Feu

Es tracta del polígon més centralitzat al municipi, amb 24ha i 37 parcel·les per activitats industrials, amb accés directe a la C-58 i la N-150. Amb activitat molt variada relacionada amb indústria tèxtil, confecció i calçat en un 40%, la resta d’activitats vinculades a altres indústries: paper, arts gràfiques i química.

Can Torras - Can Llobet

Polígon amb 35Ha i 85 parcel·les d’activitat, on gairebé el 60% de l’activitat és indústrial.

Can Canals

Polígon que compta amb 48Ha i 105 parcel·les d’activitat repartides en un 73%  d’indústria i la resta en serveis i comerç a l’engròs.

Can Corbera

Es tracta d’un petit polígon de 6Ha i amb 4 parcel·les d’activitat industrial i comerç a l’engròs principalment.