Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

  • Creixem en família: La germandat i la mirada sistèmica
  • 2023-06-07T18:00:00+02:00
  • 2023-06-07T20:00:00+02:00
  • Conferència-taller: La germandat, els conflictes, la gelosia i el repte de compartir l'amor dels pares són qüestions que ens angoixen com a família. Cada fill i filla té unes necessitats diferents. Quin paper juga cada persona dins del sistema de la família? Com gestionem la convivència? L'ordre d'arribada a la vida aporta talents i encàrrecs diferents a cada germà. Parlem de com es pot crear un orde dins d'aquesta complexitat.
Cursos, tallers

Creixem en família: La germandat i la mirada sistèmica

Conferència-taller: La germandat, els conflictes, la gelosia i el repte de compartir l'amor dels pares són qüestions que ens angoixen com a família. Cada fill i filla té unes necessitats diferents. Quin paper juga cada persona dins del sistema de la família? Com gestionem la convivència? L'ordre d'arribada a la vida aporta talents i encàrrecs diferents a cada germà. Parlem de com es pot crear un orde dins d'aquesta complexitat.


Creixem en família: La germandat i la mirada sistèmica

A càrrec de l'associació MES, Moviment Educatiu Sistèmic.

Adreçat a famílies amb més d'un fill o filla.

Places limitades.

Les inscripcions són individuals, no per grup familiar. En cas de voler participar en parella, ompliu el formulari cadascun dels membres.

Per inscripcions clica aquí.

INFORMACIÓ ÚTIL