Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

  • Exposició interactiva: SexJove – Educació sexual
  • 2024-01-31T00:00:00+01:00
  • 2024-02-14T23:59:59+01:00
  • Es tracta d’una exposició amb cartells, materials diversos i interactius i dinàmiques vinculades a l’educació sexual integral. Hi haurà diferents temàtiques relacionades amb la sexualitat: drets i consentiment, plaer, mètodes anticonceptius, ITS, menstruació, sexualitats diverses, etc. Aquesta estarà dinamitzada a través de diverses propostes pedagògiques.
Exposicions

Exposició interactiva: SexJove – Educació sexual

Es tracta d’una exposició amb cartells, materials diversos i interactius i dinàmiques vinculades a l’educació sexual integral. Hi haurà diferents temàtiques relacionades amb la sexualitat: drets i consentiment, plaer, mètodes anticonceptius, ITS, menstruació, sexualitats diverses, etc. Aquesta estarà dinamitzada a través de diverses propostes pedagògiques.


Exposició interactiva: SexJove – Educació sexual

Es tracta d’una exposició amb cartells, materials diversos i interactius i dinàmiques vinculades a l’educació sexual integral. Hi haurà diferents temàtiques relacionades amb la sexualitat: drets i consentiment, plaer, mètodes anticonceptius, ITS, menstruació, sexualitats diverses, etc.

 

Aquesta estarà dinamitzada a través de diverses propostes pedagògiques.

  

Entrada lliure a tots els públics.

 

Per demanar més informació:

Servei de Joventut Canya Jove

Centre Cívic Can Feliu

Tel: 937216800 ext. 5600

Mòbil/whatsapp: 607 54 57 84

canyajove@santquirzevalles.cat

www.santquirzevalles.cat

@CanyaJove

INFORMACIÓ ÚTIL