Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

  • Nit Jove “Tupper Sex”
  • 2024-02-16T20:00:00+01:00
  • 2024-02-16T21:30:00+01:00
  • Per la Nit Jove de febrer i vinculada a la campanya SexJove hem preparat una divertida reunió de joves en la que a través de diferents productes sensuals, anirem encetant una temàtica diferent per parlar de sexualitat i exposar dubtes o inquietuds. Les principals prioritats del tuppersex són aconseguir la pròpia acceptació física i emocional i que els i les joves descobreixin la sexualitat d'una forma diferent, integradora, diversa i s'ho passin bé aprenent. Activitat adreçada a joves a partir de 16 anys.
Esdeveniments Cursos, tallers

Nit Jove “Tupper Sex”

Per la Nit Jove de febrer i vinculada a la campanya SexJove hem preparat una divertida reunió de joves en la que a través de diferents productes sensuals, anirem encetant una temàtica diferent per parlar de sexualitat i exposar dubtes o inquietuds. Les principals prioritats del tuppersex són aconseguir la pròpia acceptació física i emocional i que els i les joves descobreixin la sexualitat d'una forma diferent, integradora, diversa i s'ho passin bé aprenent. Activitat adreçada a joves a partir de 16 anys.


Nit Jove “Tupper Sex”

 Per la Nit Jove de febrer i vinculada a la campanya SexJove hem preparat una divertida reunió de joves en la que a través de diferents productes sensuals, anirem encetant  una temàtica diferent per parlar de sexualitat i exposar dubtes o inquietuds. Les principals prioritats del tuppersex són aconseguir la pròpia acceptació física i emocional i que els i les joves descobreixin la sexualitat d'una forma diferent, integradora, diversa  i s'ho passin bé aprenent.

Activitat adreçada a joves a partir de 16 anys.

Al centre Cívic Can Feliu

A càrrec de Dulce de Leche

 

Inscripcions en aquest  enllaç

 

Per demanar més informació:

Servei de Joventut Canya Jove

Centre Cívic Can Feliu

Tel: 937216800 ext. 5600

Mòbil/whatsapp: 607 54 57 84

canyajove@santquirzevalles.cat

www.santquirzevalles.cat

@CanyaJove

INFORMACIÓ ÚTIL