Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

  • Presentació dels llibres de Joves Creadores
  • 2024-03-19T18:00:00+01:00
  • 2024-03-19T19:30:00+01:00
  • Presentació dels llibres de dues joves del municipi a la biblioteca. "Nuestros Silencios" és la novel·la debut de la Carolina Pérez. Una historia d'amor plena de tendresa, reflexions i llibres, ambientada a Barcelona. "Asesinar un corazón roto" és la seva nova novel·la de ficció romàntica. Una història d'amor, superació i dagues que et porta a un regne que es caracteritza per la neu. “Diari de creixement”. Aquest diari, fet amb molta tendresa, vol ser la consciència del present. Més que un diari, l’Elisabet Fernandez el considera un exercici de reflexió espiritual on durant 90 dies es fa un registre de l’escolta interior i es posen en pràctica hàbits i exercicis per tal de portar una vida més equilibrada.
Esdeveniments

Presentació dels llibres de Joves Creadores

Presentació dels llibres de dues joves del municipi a la biblioteca. "Nuestros Silencios" és la novel·la debut de la Carolina Pérez. Una historia d'amor plena de tendresa, reflexions i llibres, ambientada a Barcelona. "Asesinar un corazón roto" és la seva nova novel·la de ficció romàntica. Una història d'amor, superació i dagues que et porta a un regne que es caracteritza per la neu. “Diari de creixement”. Aquest diari, fet amb molta tendresa, vol ser la consciència del present. Més que un diari, l’Elisabet Fernandez el considera un exercici de reflexió espiritual on durant 90 dies es fa un registre de l’escolta interior i es posen en pràctica hàbits i exercicis per tal de portar una vida més equilibrada.


Presentació dels llibres de Joves Creadores

Presentació dels llibres de dues joves del municipi a la biblioteca.

"Nuestros Silencios" és la novel·la debut de la Carolina Pérez. Una historia d'amor plena de tendresa, reflexions i llibres, ambientada a Barcelona. "Asesinar un corazón roto" és la seva nova novel·la de ficció romàntica. Una història d'amor, superació i dagues que et porta a un regne que es caracteritza per la neu.

“Diari de creixement”. Aquest diari, fet amb molta tendresa, vol ser la consciència del present. Més que un diari, l’Elisabet Fernandez el considera un exercici de reflexió espiritual on durant 90 dies es fa un registre de l’escolta interior i es posen en pràctica hàbits i exercicis per tal de portar una vida més equilibrada.

És necessària la inscripció prèvia amb aquest enllaç.

Per demanar més informació:

Servei de Joventut Canya Jove

Centre Cívic Can Feliu

Tel: 937216800 ext. 5600

Mòbil/whatsapp: 607 54 57 84

canyajove@santquirzevalles.cat

www.santquirzevalles.cat

@CanyaJove

INFORMACIÓ ÚTIL