Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

  • Xerrada: Voluntariat internacional
  • 2024-04-16T18:00:00+02:00
  • 2024-04-16T19:00:00+02:00
  • A la xerrada es donaran a conèixer les diverses formes de participar en un voluntariat internacional: campa de treball, Cos Europeu de solidaritat, intercanvis de curta, mig i llarga durada, es valoraran els aspectes pràctics i tècnics, tipus de projectes, temàtiques... sobre el Servei de Voluntariat Europeu i el Long Term Volunteering.
Jornades Xerrades i conferències

Xerrada: Voluntariat internacional

A la xerrada es donaran a conèixer les diverses formes de participar en un voluntariat internacional: campa de treball, Cos Europeu de solidaritat, intercanvis de curta, mig i llarga durada, es valoraran els aspectes pràctics i tècnics, tipus de projectes, temàtiques... sobre el Servei de Voluntariat Europeu i el Long Term Volunteering.


Xerrada: Voluntariat internacional

A la xerrada es donaran a conèixer les diverses formes de participar en un voluntariat internacional: campa de treball, Cos Europeu de solidaritat, intercanvis de curta, mig i llarga durada, es valoraran els aspectes pràctics i tècnics, tipus de projectes, temàtiques... sobre el Servei de Voluntariat Europeu i el Long Term Volunteering. A banda d’altres opcions de voluntariat i cooperació a diferents països del món.

És necessària la inscripció prèvia amb aquest enllaç.

Activitat adreçada a persones  a partir de 15 anys

Col·labora: XNEJ i Consell Comarcal del Vallès Occidental

Per demanar més informació:

Servei de Joventut Canya Jove

Centre Cívic Can Feliu

Tel: 937216800 ext. 5600

Mòbil/whatsapp: 607 54 57 84 / 678 04 06 28

canyajove@santquirzevalles.cat

www.santquirzevalles.cat

@CanyaJove

INFORMACIÓ ÚTIL