Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripció al butlletí del Creixem en Família

Vols rebre les darreres novetats del butlletí del "Creixem en Família"?

Omple els camps per subscriure't i rebre informació sobre els cicles i monogràfics que s'aniran fent de manera regular. Si vols proposar algun tema, aprofita el camp de "El teu missatge" per comentar-nos els teus interessos.

Un cop rebem la teva petició de cita prèvia ens posarem en contacte amb tu per a concretar dia i hora.

D'acord amb la Llei 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, t'informem que les teves dades seran tractades per gestionar el formulari de consulta tramés. El responsable de tractament és l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Per a més informació pots consultar l'apartat web: Ajuntament > Política de privacitat. Per accedir, rectificar, suprimir i exercir la resta dels teus drets, pots adreçar-te a l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Plaça de la Vila, 1, 08192 o per registre electrònic.

D'acord amb la Llei 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, t'informem que les teves dades seran tractades per gestionar el formulari de contacte. El responsable del tractament és l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Per a més informació, pots consultar l'apartat web: Ajuntament > Política de privacitat. Per accedir, rectificar, suprimir i exercir la resta dels teus drets, pots adreçar-te a l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Plaça de la Vila, 1, 08192 o per registre electrònic.