Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conveni de Col·laboració entre l’Ajuntament de Terrassa i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès per l’autorització de l’ús de la targeta TBlanca al transport públic de Terrassa als residents del barri de Les Fonts del municipi de Sant Quirze del Vallès

La Targeta T-Blanca és un títol de transport unipersonal que permet a la ciutadana del barri de Les Fonts utilitzar de forma il·limitada els serveis d’autobusos urbans de Terrassa.

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i l'Ajuntament de Terrassa, en el marc de la Comissió Intermunicipal, van detectar la necessitat que la ciutadania del barri de les Fonts de Sant Quirze poguessin gaudir de la targeta T- Blanca. La Targeta T-Blanca és un títol de transport unipersonal que permet utilitzar de forma il·limitada els serveis d’autobusos urbans de Terrassa. Permet fer més accessible el transport públic a tots el ciutadans i ciutadanes, especialment als col·lectius més vulnerables com la gent gran i les persones amb discapacitat que tenen uns ingressos iguals o inferiors a 12.748,29 euros de renda anual.

Per conèixer els requisits i com demanar la Targeta T-Blanca, clica aquí.