Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrades i conferències

Taula rodona: “Globalització i sobirania alimentària”

De la mà de les persones expertes i activistes convidades ens informarem sobre quina és la situació, evolució i perspectives de la pagesia catalana en el marc de la Unió Europea


Taula rodona: “Globalització i sobirania alimentària”

Es mantindrà un diàleg entres persones expertes i activistes del món de la pagesia i les entitats de defensa del territori i cooperatives de consum.

De la seva mà, coneixerem la situació actual, l’evolució i les perspectives de la pagesia catalana en el marc de la Unió Europea i en un context de mercat global. Aprofundirem en el concepte de sobirania alimentària i en les seves interaccions entre el nord i el sud global, i descobrirem propostes i projectes, tant d’aquí com d’arreu, orientats a construir un futur agroalimentari més sobirà i sostenible.

Participants:
  • Laia Oliver, responsable de l'àrea de menjadors escolars del Grup de Comercialització del Gremi de la Pagesia Catalana
  • Quim Pérez, tècnic d’Arran de terra i Einateca agroecològica
  • Ayman Yousfan del Olmo, soci actiu i membre del cercle de comunicació de Foodcoop
Modera:
  • Gustau Duch, integrant de la revista Sobirania alimentària, i escriptor sobre temes d’agricultura i món rural

Activitat gratuïta. Reserva d'entrades a través d’Entrapolis

INFORMACIÓ ÚTIL