Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’equip del POUM

Adjudicacions, elaboració dels treballs, direcció, coordinació, equip redactor, arquitecte, estudiants, coneix els membres i tècnics participants.

L’Ajuntament va adjudicar a l’equip de Jornet-Llop-Pastor l’elaboració dels treballs del Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM), com a revisió del Pla General de l’any 2000. La direcció de l’equip està a càrrec de Sebastià Jornet i la coordinació, de Gabriel Jubete. L’equip redactor es completa amb una arquitecta i una estudiant d’arquitectura. La redacció del pla és mixta, i la porta a terme l’Oficina del Pla, que està integrada per membres de l’equip redactor i tècnics de l’ajuntament.

L’equip redactor compta amb la col·laboració de professionals experts en els diferents àmbits relacionats amb l’urbanisme: jurídic ( Àngels Gil-Vernet ), ambiental ( Ignasi Grau i Ricard Molina – IGREMAP ), mobilitat ( Andreu Esquius i Judith Requena – MCRIT ), infraestructures urbanes ( Pere Santos – INGENIEROS ASOCIADOS ), viabilitat econòmica i financera ( Agustí Jover i Miquel Morell – PROMO ASSESSORS CONSULTORS ), patrimoni històric i cultural ( Maria Garganté ), demografia i habitatge ( Montse Mercadé ) i participació ( Jordi Quiñonero, Gema Jover – MONOESTUDIO, i Arnau Boix I Marc Deu – PLAESTEL ).
Per part de l’ajuntament hi col·laboren tècnics de totes les àrees, amb especial incidència en terrirori, Comunicació i Participació Ciutadana, a més de la secretaria municipal.

L‘Oficina del Pla està situada als locals de l’Àrea de Territori, a l’av. Pau Casals, 72-82.
Les propostes de l’equip redactor segueixen el Pla de Treball aprovat i es presenten pel seu debat i validació a les diferents comissions que s’han creat pel seguiment del pla: la de Coordinació, la de Direcció, la Informativa Especial i la de Seguiment Social. Aquestes comissions que es reuneixen de forma periòdica compten amb la presència de tècnics i polítics municipals.