Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aportació al banc de recursos per atendre necessitats de persones refugiades acollides al municipi

Servei responsable

Servei de Cooperació i Solidaritat

En termini
Descripció del tràmit

L’Ajuntament vol crear un banc de recursos on recollir tots els oferiments de la població i que servirà per atendre les necessitats de les famílies refugiades acollides al poble.

Oferir recursos, tant de tipus material com de serveis, per cobrir les necessitats de les persones refugiades acollides a Sant Quirze del Vallès.

Si voleu col·laborar en atendre les necessitats de les persones acollides podeu oferir qualsevol tipus de recurs o servei a través d'aquest formulari.

Aquests recursos poden ser:

MATERIALS: Qualsevol recurs material que pugueu oferir al banc de recursos. Es demana que el material que es posi a disposició del banc estigui en bon estat.

PROFESSIONALS: Assistència jurídica, traducció/interpretació, psicologia, o qualsevol professió o habilitat que vulgueu posar a disposició del banc de recursos. El ventall de necessitats pot ser molt ampli. Les famílies que realitzin acollida poden necessitar, també, un cop de mà amb temes logístics. Per tant, qualsevol oferiment és benvingut.

SOCIALS: Des de temps de lleure compartit amb les persones acollides, temps per acompanyar-les a fer tràmits, perquè coneguin el poble, per fer canguratge, com a parelles lingüístiques o com a referents a les escoles, entre d’altres. Es demana que les persones que s’ofereixin puguin complir amb un compromís de dedicació estable.

D'altra banda, si esteu interessats/des en acollir una o més persones refugiades, podeu apuntar-vos mitjançant aquest tràmit.

Qui ho pot sol·licitar

Persones particulars, empreses, professionals lliures, entitats i associacions.

Formes de tramitació

Empleneu el formulari següent:

  Formulari en línia de sol·licitud

Per realitzar aquest tràmit cal sol·licitar cita prèvia.

Consulteu l'adreça i horari de les nostres oficines d'atenció ciutadana.

El dia de la cita adreceu-vos a l’OAC amb el model de sol·licitud emplenat i signat.  Assegureu-vos de portar la documentació necessària per poder fer el tràmit.

Terminis

 En qualsevol moment

Quin cost té i com es pot fer el pagament

Gratuït