Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L'art santquirzenc es mostra en plenitud a la Casa Vila-Puig amb l'exposició 100x100 Art SQV

Prop d'una trentena d'artistes locals novells i consagrats exposen les seves obres en aquesta mostra anual


L'art santquirzenc es mostra en plenitud a la Casa Vila-Puig amb l'exposició 100x100 Art SQV

 Entrar a la Casa Vila Puig aquests dies permet al visitant descobrir la riquesa de l'art de Sant Quirze, un municipi en el que molts i moltes artistes han trobat el seu espai de vida i creació. Prova d'això són els prop d'una trentena d'artistes que s'han aplegat per participar en la col·lectiva 100x100 Art Sant Quirze que es pot visitar a la Casa Vila Puig fins al proper 21 de gener.
La mostra es va inaugurar el dijous 15 de desembre. L'acte va comptar amb les intervencions de l'Alcaldessa, Montserrat Mundi, que va destacar la gran quantitat d'artistes del poble que han participat a la mostra i l'heterogeneïtat i la qualitat de les obres que estan exposant a la Casa Vila-Puig. La regidora de Cultura, Mercè Vallès, va agrair la feina desenvolupada al voltant d'aquesta exposició que contribueix a crear ciutadania.
El més destacat i novedós del 100x100 Art d'enguany, segons explica l'organitzador de la col·lectiva, Miquel V Seuba, és el fet que artistes àmpliament consolidats exposin amb nous valors emergents de Sant Quirze. 

Aquesta mostra compta amb la participació dels artistes Manel Escriu, Andreu Martró, Jordi Alba, Carme Miquel, Charo Sánchez, Manu, Laia Rissech, Joan Pere Franco, Javier Bueno, Victoria Rodrigo, Miquel V. Seuba, Eloi Serrabassa, Josep Maria Rovira, Lourdes Bonastre, Susana Bagan, Aguti, Joan Vila-Arimany, Teresa Breton, Bombín, Antonio Lacasta, Josefina Guillemat, Emilio Romero, Jordi Calvís, Avelina Benito, Pere Manrique. L'exposició també inclou ceràmiques de Tom Carr, Carme Forts, Lourdes Bonastre.
Si voleu anar-la a veure, podeu fer-ho en el següent horari: 

Casa de Cultura Vila Puig
Laborables de 18 a 20.30 h, dissabtes de 12 a 14 h i de 18 a 20 h
Dilluns tarda, diumenges i festius tancat

 Podeu veure la galeria virtual d'imatges aquí: