Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Espectacles Música Cultura

Concert: Andreu Valor

Espectacle del cantautor valencià Andreu Valor en homenatge al poeta i escriptor Vicent Andrés Estellés que tindrà lloc a la Sala Josep Brossa de la Patronal de Sant Quirze del Vallès el 19 d'abril.


Concert: Andreu Valor

A MAMAR TOTS ELS VERSOS

Andreu Valor

Espectacle pel centenari del poeta Vicent Andrés Estellés.

Andreu Valor és un cantautor valencià que forma part de l’actual escena de la renovada cançó valenciana en català. Des de 2007, quan engega la seua carrera en solitari, ha recorregut el País Valencià, Catalunya, les Illes Balears i diversos indrets a l'estranger, en exitoses gires, fent més de 1200 concerts.

A mamar, tots els versos!” aspira a homenatjar al poeta de Burjassot, al fill del forner, a un dels escriptors més importants de la nostra cultura i contemporaneïtat, Vicent Andrés Estellés, i desitja, a l’hora, motivar amb l’espectacle creat, una conscient estima cap al poble, cap a una manera de ser vinculada, arrelada, al territori. Som com som per haver nascut on hem nascut. Aquest disc és un recull de poemes d’Estellés de tota la seua obra, tractant d’elegir amb consciència una tria variada en contingut, temàtiques i sensibilitats i portades a un terreny musical actual, renovat, replet d’influències folk/pop/indie nord-europeu. Reivindicarem la vida a través de la poesia d’aquest referent i arrodonirem els versos amb uns arranjaments i producció que combinarà una sonoritat moderna i elegant a l’hora amb la inclusió de cordes simfòniques que acompanyen el missatge a trobar la sensibilitat de cada emoció.

Del disc, l’espectacle. Escenografia, projeccions, detalls, textos, veus i missatges que emanen de l’autor i que reviuen la seua essència. Una posta en escena que contextualitza la vida del poeta i l’ubica en la fonamental importància que té en les nostres vides, “valencianament” i universalment.

Concert emmarcat en l’acte de lliurament del Premi Mussol de Sant Quirze 2024.

Organitza: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.

INFORMACIÓ ÚTIL


 • Data 19/04/2024 de 20:00 a 21:30
 • Lloc Sala Josep Brossa de la Patronal
 • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona
 • Contacte Email:
 • Preu

  Entrada general: 5€

  Entrada reduïda (persones menors de 18 anys, en situació d’atur o jubilades): 2€

 • Entrades https://www.entrapolis.com/entrades/concert-dandreu-valor
 • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal