Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

L'exposició "Si les parets parlessin" apropa la situació dels maltractaments a través d'una casa simulada

La mostra es pot visitar fins al proper 18 de novembre al CIRD


L'exposició "Si les parets parlessin" apropa la situació dels maltractaments a través d'una casa simulada

Símbols del maltractament s'allotgen a la casa simulada que presenta l'exposició Si les parets parlessin, que fins al proper 18 de novembre es pot visitar al Centre d'Informació i Recursos per a Dones de Sant Quirze. Res és el que sembla en aquest decorat que desprèn metàfores, com és el cas d'una caixa de bombons que enlloc de la dolça xocolata amaga pedres.
La mostra explica, a través dels objectes quotidians d'una casa, les relacions de les persones que hi viuen. Els efectes del maltractament es poden veure en els plats fracturats, les trampes de ratolí sobre el llit i molts d'altres elements. Els objectes parlen i són els que denuncien la situació de violència. Una exposició que manifesta la necessitat de fer visible el problema de la violència de gènere per poder reaccionar i actuar.

L'exposició és obra de l'entitat Les Golfes, un col·lectiu d'il·lustradors i il·lustradores del barri de Gràcia amb la col·laboració de la Plataforma Unitària contra les violències de gènere.

Si les parets parlessin es pot visitar de l'1 al 18 de novembre en el següent horari: Matins: de dilluns a divendres de 9 a 14  i tardes: dimarts i dijous de 17 a 19 h