Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Noves activitats esportives per a la gent gran

El tennis i el frontó conformen la nova proposta


Noves activitats esportives per a la gent gran

 Els jubilats, prejubilats i pensionistes de Sant Quirze del Vallès podran gaudir d'una hora de tennis i una altra de frontó a títol gratuït. Aquesta nova mesura respon a diverses demandes d'una part del col·lectiu de gent gran que té més capacitat física. 

Les persones que acreditin aquesta condició amb DNI o carnet de prejubilat i targeta VIP SQV podran reservar de forma gratuïta una pista de tennis de 9 a 10 hores i/o la pista de frontó de 10 a 11 hores, de dilluns a divendres. Les reserves aniran condicionades a que cap altre usuari vulgui llogar aquestes pistes.
Atès que els lloguers de pistes es poden fer durant la setmana prèvia, cas que existint una reserva gratuïta, altre usuari vulgui llogar la pista, es contactarà telefònicament amb el jubilat o prejubilat per anul•lar la seva reserva. Aquest procediment no es durà a terme durant les 24 hores prèvies a l’horari de reserva de la pista, entenent-se per consolidada la reserva gratuïta.
Les reserves i trucades per anul•lar-les, si s’escau, es gestionaran des del Complex Esportiu Municipal de Can Casablanques. Aquesta nova activitat ve a sumar-se a les activitats de manteniment i aiguagim recollides en el programa d'activitats esportives municipals i que gaudeixen de gran acceptació. Hores d'ara, més de 150 persones fan esport en aquestes activitats adreçades a la gent gran.