Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

L'Espai Canya Jove comença aquesta setmana els actes per celebrar els 15 anys de vida

Una actuació del grup Els Catarres el proper dissabte 19 de novembre, és l'acte estrella del programa


L'Espai Canya Jove comença aquesta setmana els actes per celebrar els 15 anys de vida

 El servei d'informació juvenil Canya Jove comença aquesta propera setmana els actes de celebració dels seus quinze anys d'existència.  El tret de sortida de la celebració tindrà lloc dijous 17 de novembre a l'IES Sant Quirze, amb una presentació d'un vídeo promocional de tots els serveis que ofereix aquest servei adreçat a informar i atendre les inquietuds i necessitats del jovent de Sant Quirze.

El dia principal de la celebració de l'aniversari serà, però,  el 19 de novembre, durant el qual el parc de les Morisques es convertirà en el punt neuràlgic de la festa al llarg de tot el matí. Les activitats començaran amb una batucada a les 11 hores i els i les participants podran gaudir de un taller-sxhibició de graffiti, una xocolatada i animació juvenil a càrrec de Gatzara, un mural fotogràfic de la mà d'Envidiarte, un taller de Henna, varies propostes a càrrec del Col·lectiu Otaku, tallers de pintura warhammer i partits d'handbol 4x4 a càrrec d'Handbol Sant Quirze. També al matí el jovent podrà gaudir de l'actuació de dj roots zafra a càrrec de Marabunta.
Concert d'Els Catarres
A la tarda, l'acte estrella serà el concert del popular grup Els Catarres, que ha triomfat amb èxits com Jennifer, una actuació que tindrà lloc a les 19.30 del mateix dissabte 19 de novembre a l'exterior del Centre Cívic Can Feliu.