Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'EBM El Patufet inicia les activitats per a les famílies amb fills de 0 a 3 anys

El taller de massatge infantil, l'Espai de Joc i Entre pares i mares conformen la programació d'aquest curs


L'EBM El Patufet inicia les activitats per a les famílies amb fills de 0 a 3 anys

 Un any més, l’Escola Bressol Municipal El Patufet posa a disposició de totes les famílies del municipi amb infants d’entre 0 i 3 anys les activitats dels diferents espais familiars que es duen a terme al centre. 
En primer lloc, l’escola ofereix l’Espai nadó, adreçat a infants de 0 a 12 mesos amb les seves famílies. Enguany es realitzaran 3 tallers, un cada trimestre, amb temàtiques variades. El primer d’aquests tallers és de massatge infantil i es realitza els dies 15 (avui),17, 24 de novembre i 1 de desembre de 15:15 a 16:30 hores. Les inscripcions estan obertes. 
En segon lloc, l’escola ofereix l’Espai de joc, adreçat a infants d’1 a 3 anys amb les seves famílies. Les sessions d’aquest espai seran mensuals i es duran a terme els quarts dijous de cada mes de 15:00 a 17:00h. Cadascuna d’elles giraran entorn a un tema diferent. La primera activitat serà sobre Santa Cecília i la música i es durà a terme el dijous 24 de novembre. Les places són limitades i les inscripcions sempre s’obren 10 dies abans de l’activitat. 
I, en tercer lloc, l’escola ofereix l’Entre pares i mares, activitat adreçada a famílies amb infants de 0 a 3 anys. Al llarg del curs es realitzaran diferents activitats com tallers o xerrades on es tractaran diferents temes relacionats amb l’educació, cura i criança en la primera etapa de la vida dels infants. Algunes de les sessions aniran a càrrec de l’equip professional de l’escola i, d’altres, a càrrec de professionals externs experts en les diferents temàtiques a tractar. Les sessions s’aniran anunciant al taulell i al web de l’escola.  

Si voleu participar en alguna d’aquestes activitats, truqueu al telèfon 93.721.11.55 o escriviu un correu electrònic a elpatufet@suara.coop.