Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

IV Concurs de postals d'hivern a l'escola Pilarín Bayès

Aquestes postals serviran per guarnir l’escola durant l’època nadalenca


IV Concurs de postals d'hivern a l'escola Pilarín Bayès

 L’escola Pilarín Bayés ja prepara el Nadal. Aquest any, el centre organitza el IV Concurs de postals d’Hivern, que l’alumnat realitza a casa seva amb l’ajuda dels seus familiars. Aquestes postals serviran per guarnir l’escola durant l’època nadalenca. A més, la postal guanyadora s’utilitzarà per crear la felicitació de l’escola i serà la tapa del conjunt de postals que lliuraran a les llars d’avis de Les Fonts. 

En diferents dies, l’escola rebrà l’esperada visita de l’Ambaixador Reial i del Tió i l’alumnat del cicle mitjà i superior realitzarà l’activitat de l’amic invisible. A més a més, els i les alumnes del cicle superior aniran a cantar nadales a les diferents llars d’avis de Les Fonts, una activitat molt especial per la importància de la relació entre avis i alumnes i per la sensibilitat d’aquestes dates. Tot això amenitzat amb un bon pa amb xocolata gràcies a la col•laboració de l’empresa del menjador Tell 92. 
Finalment, l’escola també realitzarà el tradicional concert de Nadal. Aquest any, i per manca d’espais a l’escola, l’alumnat d’educació infantil farà el concert a la Torre Julià el dilluns 19 i el dimarts 20 de desembre. En canvi, l’alumnat de primària el farà al Centre Cívic Francesc Macià de Terrassa el dimecres 21 i el dijous 22 de desembre.