Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

El Canya Jove celebra el seu 15è aniversari

El plat fort de l’aniversari serà l’actuació d’Els Catarres


El Canya Jove celebra el seu 15è aniversari

 El servei d'informació juvenil Canya Jove inicia demà les activitats en commemoració del seu 15è aniversari. El tret de sortida el dóna la presentació d’un video i la programació que s’ofertarà a l’Institut, juntament amb una exposició que recorre la història d’aquest servei des dels seus inicis mitjançant una mostra d’algunes de les activitats que s’han dut a terme. 

Els actes continuen dissabte amb una festa amb batukada a càrrec de “Waka-bums” a les 11 h al Parc de les Morisques. De fet, aquest serà l’escenari de diverses activitats al llarg del matí, com taller-exhibició de graffiti, xocolatada i gymkhana a càrrec de l’Associació Juvenil Gatzara, taller d’henna, caricatures manga, partits de 4X4 i actuació del DJ Roots Zafra a càrrec de Marabunta, entre d’altres.
El plat fort de l’aniversari serà l’actuació d’Els Catarres a les 19 h als exteriors del centre cívic Can Feliu. A les 19h hi haurà una batukada i a les 19.30h començarà el concert d’aquest grup d’Aiguafreda que està triomfant als escenaris catalans.
Segons que ha manifestat la regidora de Joventut, Míriam Casaroma, “es tracta d’organitzar una sèrie d’activitats que reconeguin el treball i el servei que el Canya Jove ha prestat durant tots aquests anys, adaptant-se a l’evolució de les necessitats del col•lectiu de joves i esdevenint un referent per al diàleg i l’acompanyament en determinats àmbits i moments essencials de les seves vides, com el pas de l’escola a l’institut, el triar una professió, etc. La veritat és que estem molt satisfets de la tasca que desenvolupa el Canya Jove i volem celebrar-ho amb els seus protagonistes”.
Trobareu tot el programa a: www.canyajove.cat.