Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès es reuneix amb els representants del Comitè d’Empresa de Cubigel

Des de l’Ajuntament de Sant Quirze s’ha fet un seguiment exhaustiu del conflicte des del seu inici


L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès es reuneix amb els representants del Comitè d’Empresa de Cubigel

 L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès s’ha reunit aquest matí amb els representants del Comitè d’Empresa de Cubigel per posar sobre la taula la problemàtica que pateix aquesta empresa, CubigelCompressors, ubicada al municipi de Sant Quirze del Vallès. A la reunió, presidida per l’alcaldessa, Montserrat Mundi (CiU), hi ha assistit el director general d’Indústria, Joan Sureda, a més del tinent d’Alcaldia de l’Àrea d’Economia, Jordi Vidal (CiU), el tinent d’Alcaldia de Via Pública i president del grup municipal del PSC, Antoni Rebolleda, el tinent d’Alcaldia de Seguretat Ciutadana i president del grup municipal del PP, Jaume Cols, i la portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA, Marta Baldrich.

Els representants d’ambdues administracions han escoltat els treballadors, que demanen la continuïtat de l’empresa i, per tant, l’ocupació de l’actual plantilla de 1.000 treballadors, entre personal directe i indirecte.
Des de l’Ajuntament de Sant Quirze s’ha fet un seguiment exhaustiu del conflicte des del seu inici. Segons que manifesta l’Ajuntament, Cubigel és una empresa molt important al municipi amb un gran nombre de treballadors i, per tant, la seva continuïtat és essencial. Per tot això, avui en el marc de la manifestació dels treballadors, ha tingut lloc una trobada entre els màxims representants de l’Ajuntament amb el director general d’Indústria i el Comitè d’Empresa. Un dels principals acords de la reunió ha estat el suport explícit que els representants a la reunió han materialitzat amb la signatura del document que adjuntem.