Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

El Servei a l'Ocupació entrega els diplomes als quirzetencs que han realitzat el curs de treballador familiar

El curs l'han assolit 16 de les 18 persones que el van iniciar


El Servei a l'Ocupació entrega els diplomes als quirzetencs que han realitzat el curs de  treballador familiar

La formació, de més de 700 hores,  impartida per docents de la Fundació Pere Tarrés, s'ha realitzat íntegrament a les instal.lacions del Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra. La missió del projecte Iloquid és la de fomentar la inserció laboral del les persones en situació d'atur en el sector serveis a les persones, a través del treball en xarxa, la cooperació local i la concertació territorial. 

Cinc dels alumnes d'aquest curs ja han accedit al mercat de treball. En aquest sentit el regidor d'Ocupació, David Sánchez, durant l'acte d'entrega de dilplomes va voler destacar "l'esperit de superació de tots els alumnes, al igual que la confiança que han depositat amb l'Ajuntament de Sant Quirze per assolir la formació que els ha de pemetre accedir a un sector d'activitat importantíssim, com és el d'atenció a les persones, el qual està generant oportunitats"  A l'acte també va assistir-hi la regidora de Benestar i Família, Joventut i Comerç. Miriam Casaramona.

La iniciativa s'emmarca en el  projecte Iloquid impulsat per la Diputació de Barcelona i cofinançat pel Fons Social Europeu i per la Secretaria de Estado de Cooperación Territorial.