Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Un total de 13892 persones podran votar a les eleccions generals el diumenge 20 de novembre a Sant Quirze

Més de 300 persones participaran al llarg d'aquesta jornada a Sant Quirze per garantir el bon funcionament d'aquesta nova cita amb les urnes


 Un total de 13892 persones podran votar a les eleccions generals el diumenge 20 de novembre a Sant Quirze
Un total de 13892 quirzetencs i quirzetenques podran votar a les properes eleccions generals convocades per aquest proper diumenge 20 de novembre.
Més de 300 persones, entre personal de la corporació i membres de les meses participaran al llarg de la jornada a Sant Quirze per garantir el bon funcionament d'aquesta nova cita amb les urnes. 
L'Ajuntament posarà a la disposició de la ciutadania al llarg de tota la jornada diferents canals de comunicació per informar i resoldre les incidències que es puguin produir. D'una banda, de manera presencial, hi haurà un punt d'informació permanent a la planta baixa de le l'edifici principal de l'Ajuntament, a la plaça de la Vila, número 1. També es resoldran els dubtes que puguin sorgir al llarg del dia per via telèfonica al 937216800.
La jornada electoral comptarà amb un total de 30 meses distribuides per tot el municipi, una més que en les darreres eleccions municipals celebrades el passat mes de maig.
A nivell telemàtic, es pot consultar el col·legi electoral que correspon a cadascú a CONSULTA EL TEU COL·LEGI ELECTORAL.
Horari de votació
Els locals electorals obriran les portes a les 9 del matí i estaran oberts fins les 20 hores de manera ininterrumpuda. A les 20 hores clourà l'horari per fer les votacions,  moment en què començarà l'escrutini, que també es podrà seguir en línia i en temps real a través d'aquest enllaç ESCRUTINI EN DIRECTE i a través de Ràdio Sant Quirze (89.5FM).
En el decurs de la jornada, l'Ajuntament difondrà informació a través dels diferents canals telemàtics i xarxes socials. Podreu seguir l'actualitat al moment mitjançant el Twitter, el Facebook i també a través dels webs www.santquirzevalles.cat i www.radiosantquirze.cat.