Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El 56,80% de l'electorat de Sant Quirze ja ha votat al punt de les sis de la tarda

La xifra es situa 3 punts per sota de la participació d'ara fa 4 anys


El 56,80% de l'electorat de Sant Quirze ja ha votat al punt de les sis de la tarda

 El 56,80 dels 13892 quirzetencs i quirzenques cridats avui a les urnes amb motiu de les eleccions generals han exercit el seu dret a vot al punt de les 18 hores. 

La xifra és tres punts per sota que en els comicis d'ara fa 4 anys quan la participació es va situar a aquesta hora del dia en el 59,73% del cens electoral a Sant Quirze.
Les primeres dades de participació s'han conegut a les 14 hores. A Sant Quirze, 5366 ciutadans i ciutadanes, un 38,63% de l'electorat, ja havien dipositat el seu vot a les urnes a aquesta hora, xifra que supera en 3 punts la mitjana a Catalunya, que era del 35,5 % a les dues del migdia. A l'estat espanyol, la participació al punt de les dues era del 37,43 %, més de tres punts per sota de la registrada ara fa 4 anys, que va ser del 40,46%.
La jornada continua sense cap incidència, a dues hores del tancament dels locals electorals.Recordem que si voleu consultar el lloc on us toca votar, podeu fer-ho via telemàtica al següent enllaç: Consulta locals electorals.
A partir de les 8 del vespre es podran conèixer les dades definitives de participació i seguir l'escrutini en directe a través del següent enllaç: escrutini en línia.
Al llarg de tota la jornada, es pot fer un seguiment de l'actualitat a través dels canals Twitter i Facebook de l'Ajuntament.