Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Darrers dies per sol·licitar els ajuts per a empreses

La iniciativa s'orienta a empreses amb menys de 25 treballadors


Darrers dies per sol·licitar els ajuts per a empreses

 El proper 30 de novembre finalitza el termini per sol·licitar ajuts per empreses de menys de 25 treballadors. Recordem que el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya ha obert aquesta convocatòria, que té com a objectiu impulsar la creació d'ocupació, millorar l'estabilitat i qualitat en el treball, entre d'altres.
La contractació ha de ser no inferior a un mes i a persones formades en àmbits ocupacionals subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Els contractes subvencionats s'han de fer a persones que estiguin inscrites al SOC com a demandants d'ocupació i que no hagin estat ocupades al menys 12 mesos dintre dels 18 mesos anteriors a la contractació.
Despeses finançades
La subvenció es concreta en 600 euros per persona contractada a temps complert per la contractació d'un mes, 1300 euros per persona contractada a temps complert per la contractació de dos mesos i 2100 euros per persona contractada a temps complert per la contractació de 3 mesos o més.L'import subvencionat no podrà superar el salari brut mensual percebut pel treballador/a.
Procediment
Les empreses interessades han de presentar una oferta de treball a l'oficina de treball amb l'oferta a cobrir. A continuació, l'empresa ha de fer la selecció i contractar el candidat o candidata. L'empresa presenta el contracte realitzat i la sol·licitud de subvenció a l'Oficina de Treball.

El termini per sol·licitar aquesta subvenció és el dia 30 de novembre de 2011.

Per a més informació, podeu descarregar-vos l'ordre complet de la Generalitat, ORDRE EMO/308/2011

Altra documentació d'interès

Imprès de sol·licitud