Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Empresaris i exempresaris en situació complexa participen en el projecte Estratègies per al Canvi

Les sessions ofereixen coneixements i recursos d'utilitat per tirar endavant noves oportunitats professionals


Empresaris i exempresaris en situació complexa participen en el projecte Estratègies per al Canvi
L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès està adherit al programa Reinicia't, un projecte innovador d'àmbit català que té com a objectius principals millorar l'opinió pública respecte el fracàs empresarial i ajudar a les persones empresaries i autònomes que han viscut una experiència empresarial fallida. 
El projecte es concreta en 4 actuacions: la creació de la metodologia d'atenció a les persones usuàries, i donar-li suport i acompanyament en el procés de tornar a emprendre o bé recol·locar-se. 
Una d'aquestes accions són les sessions de suport. Sota el títol Estratègies per al canvi, i a través de tres sessions,  les persones que hi estiguin interessades poden participar en unes sessions on es posaran diferents recursos i eines a l'abast dels participants per tal de tirar endavant la recerca de noves oportunitats professionals, sigui en l'empresa, o en un nou projecte propi o per compte d'altri.
Les sessions estan impartides per psicòlogues que han treballat aquesta aquesta metodologia amb més de 150 ex-empresaris i/o autònoms que estan vivint una situació complexa.
 
Les sessions són les següents:
 
Sessió 1: dilluns 28/11, de 9 a 13h
Sessió 2: dimarts 13/12. Dos sessions (a escollir una) A: de 9 a 11 B: de 11.30 a 13.30 h
Sessió 3: dimarts 20/12, de 9 a 12 h
 
Lloc: c/ Sant Pau, 6 08221 Terrassa
 
Telèfon 937366050 o bé gemma.soler@cecot.org