Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Assessorament i serveis financers gratuïts per a les empreses de Sant Quirze

La iniciativa respon a l'acord entre PIMEC i l'Ajuntament de Sant Quirze per impulsar les Pimes del municipi


Assessorament i serveis financers gratuïts per a  les empreses de Sant Quirze

 El servei de consultoria estratègica i finançament de PIMEC oferirà serveis financers a les empreses de Sant Quirze fruït d'un acord amb l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Una comissió executiva de la patronal de la petita i mitjana empresa i dels autònoms de Catalunya ha mantingut aquesta setmana una reunió amb l'alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Vidal i la regidora de comerç, Míriam Casarramona. 

Durant la reunió, la delegació de PIMEC va oferir serveis financers gratuïts per a les empreses de Sant Quirze que es concreten en un servei de diagnosi econòmica financera de les empreses que ho demanin, i també l'acompanyament bancari perquè les empreses puguin accedir a finançament.
Els assessors es desplaçaran a les instal·lacions del Centre de Desenvolupament Econòmic Masia de Can Barra, on podran fer l'assessorament gratuït a les empreses que així ho demanin.
En tot moment s'informarà a l'empresa que aquest servei professional té un cost, però que en aquesta ocasió serà finançat en un 50% per part de la Generalitat i l'altre 50% per part de PIMEC.
La Xarxa d'Assessors Professionals de PIMEC tenen una llarga experiència en el món financer i poden ser de gran ajut a l'hora de identificar les necessitats per promocionar una empresa i també per donar suport a la negociació bancària.
Les empreses interessades poden posar-se en contacte amb el servei d'empresa del Centre de Desenvolupament Econòmic Masia de Can Barra per tal de poder sol·licitar aquest servei.