Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Pre-estrena del vídeo Tots Podem de la campanya Sí Civisme al Celler de Can Barra

L'acte està dirigit a totes les persones que van participar en el rodatge


Pre-estrena del vídeo Tots Podem de la campanya Sí Civisme al Celler de Can Barra

 El vídeo Tots podem, emmarcat en la campanya Sí volem, Sí podem, sí civisme finalment veurà la llum aquesta setmana. El curt es podrà veure primer en un visionat en exclusiva per a totes les persones que van participar en el rodatge el proper 1 desembre a les 19 hores, al Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra. Aquesta pel·lícula és l'activitat que va culminar la campanya Sí volem, sí podem, sí civisme que va implicar la ciutadania amb diverses activitats per fomentar les actituds cíviques.
El resultat és una pel·lícula feta amb actors amateurs de Sant Quirze que fa èmfasi en la importància del civisme i en la necessitat de que tothom col·labori per mantenir net l'espai comú, respectar el mobiliari urbà  mitjançant el respecte envers l'entorn i els conciutadans.

La data del visionat en exclusiva per a les persones que hi van participar serà el dijous 1 de desembre a les 19 hores al Celler de Can Barra. Els i les participants rebran una invitació via correu electrònic.
La ciutadania que va prendre part en el rodatge va fer un recorregut per diferents carrers del poble com l'avinguda dels Països Catalans, el carrer Torrent d’en Llorer, la rambla de Lluís Companys, i els carrers de Montserrat Roig, Urgell, Horta, Maestrat, Barcelona, Moreneta, Montserrat, Sant Jaume, Nou i avinguda Pau Casals. Tot plegat, per dur un exemple de civisme a tots els racons de Sant Quirze.
Més de 130 persones van participar en aquest curtmetratge dirigit per Rober Ors i que compta amb la banda sonora original a càrrec d'un grup de professors de l'Escola Municipal de Música. Durant els actes nadalencs, es farà una presentació oficial oberta a tota la ciutadania.
Podeu veure aquí el making off de la pel·lícula: