Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La Setmana Solidària de Sant Quirze culmina amb diversos actes aquest cap de setmana

Un sopar, contes per a infants, teatre i un mercat solidari de joguines són les propostes des d'avui fins diumenge


La Setmana Solidària de Sant Quirze culmina amb diversos actes aquest cap de setmana

 Un sopar solidari a la Sala Nova de la Patronal avui a partir de les 21 hores és un dels actes que culmina aquesta setmana d'intensa activitat a l'entorn de la solidaritat. Des del passat dilluns, tant des dels diferents centres educatius de Sant Quirze com des de diferents espais del municipi el dret a l'alimentació, lema d'enguany de la Setmana Solidària, ha estat present a través de diversos actes i activitats.

El preu per assistir al sopar d'avui és de 12 euros per persona i de 7 euros per als infants. La vetllada comptarà també amb una actuació s'un grup teatral que escenificarà una peça sobre la pobresa i la riquesa.
Dissabte 26 de novembre, l'activitat solidària començarà a la Biblioteca Municipal, que acollirà l’espectacle infantil “Explica’m un Món”. Es tracta d’un espectacle creat per l’actriu Natàlia Bernat, conjuntament amb Veterinaris Sense Fronteres, amb l’objectiu d’aportar una eina que serveixi per treballar l’educació per al desenvolupament dels més petits. 
L’actriu fa servir objectes per traslladar-nos en l’espai i ajudar-nos a conèixer els costums, les tradicions, la forma de pensar i de viure d’altres persones tot explicant contes d’altres països. Aquesta iniciativa, adreçada a nens i nenes de 6 a 10 anys, començarà a les 11:30 hores i l’entrada és lliure i gratuïta.
Dissabte a la tarda el grup de teatre Bantaba presentarà l'espectacle Mama Àfrica. Serà a les 19 hores i és una bona manera d'apropar-nos a la realitat que viu avui el continent africà.
La programació de la Setmana Solidària acabarà diumenge 27 de novembre al parc de les Morisques, on es durà a terme un mercat solidari de joguines i llibres de segona mà. Totes les famílies podeu adreçar-vos al parc de les Morisques de les 11 a les 13.30 hores.
 
Aquestes són algunes imatges d'aquesta Setmana Solidària de Sant Quirze sobre el Dret a l'Alimentació: