Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Diversos actes amb motiu del Dia Internacional contra la violència envers les dones a Sant Quirze

La lectura d'un manifest i la presentació del protocol per l'abordatge de la violència masclista a la tarda són els actes centrals d'aquest dia a


Diversos actes amb motiu del Dia Internacional contra la violència envers les dones a Sant Quirze

Sant Quirze del Vallès acull avui diversos actes en relació al Dia Internacional contra la violència envers les dones que es celebra avui. 
Aquesta  data commemora el brutal assassinat de les germanes Mirabal, tres activistes polítiques de la República Dominicana que van morir a la República Dominicana l'any 1960 a mans de la policia secreta del dictador Rafael Trujillo i que es va escollir per commemorar el Dia Internacional contra la Violència envers les dones l'any 1999 per les Nacions Unides.
Els actes en relació a aquesta data han començat a Sant Quirze amb la lectura d'un manifest avui a les 12 del migdia a la plaça de la Vila. Aquest mateix manifest es llegirà  també a la tarda al Centre d'Informació i Recursos per a Dones amb totes les entitats de dones de Sant Quirze.
Durant l'acte de la tarda també esfarà l'acte de presentació pública del Protocol per a l'abordatge de la violència masclista a Sant Quirze del Vallès, on els i les professionals que formen part del circuït d'actuació explicaran els recursos i serveis municipals per fer front a la violència vers les dones al municipi.
Aquest acte tindrà lloc a partir de les 18.30 hores, també al Centre d'Informació i Recursos per a Dones.