Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El vídeo Tots Podem s'estrena en exclusiva al celler de Can Barra per la ciutadania que hi va participar

L'acte va comptar amb una cinquantena de persones


El vídeo Tots Podem s'estrena en exclusiva al celler de Can Barra per la ciutadania que hi va participar

El vídeo "Tots podem" realitzat amb més de 130 persones de Sant Quirze va veure ahir la llum en un visionat en exclusiva per a totes les persones que van participar en el rodatge. L'acte va tenir lloc dijous al vespre al celler del Centre de Desenvolupament Econòmic Masia de Can Barra i va comptar amb la presència d'una cinquantena de persones.
La presentació del curtmetratge va anar a càrrec de l’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, qui va agrair a la ciutadania la participació en aquesta iniciativa i va demanar que els santquirzencs i les santquirzenques tinguin una actitud cívica per fer de Sant Quirze un municipi encara millor. 
Les paraules de Mundi van donar lloc al visionat de dos vídeos. En primer lloc, el “making-off del rodatge”. I, en segon lloc, el curtmetratge “Tots podem”. Aquesta pel·lícula és l'activitat que va culminar la campanya “Sí volem, sí podem, sí civisme”, que va implicar la ciutadania amb diverses activitats per fomentar les actituds cíviques.
El resultat és una pel·lícula feta amb actors amateurs de Sant Quirze que fa èmfasi en la importància del civisme i en la necessitat de que tothom col·labori per mantenir net l'espai comú, respectar el mobiliari urbà mitjançant el respecte envers l'entorn i els conciutadans.
La ciutadania que va prendre part en el rodatge va fer un recorregut per diferents carrers del poble com l'avinguda dels Països Catalans, el carrer Torrent d’en Llorer, la rambla de Lluís Companys, i els carrers de Montserrat Roig, Urgell, Horta, Maestrat, Barcelona, Moreneta, Montserrat, Sant Jaume, Nou i avinguda Pau Casals. Tot plegat, per dur un exemple de civisme a tots els racons de Sant Quirze.
Més de 130 persones van participar en aquest curtmetratge dirigit per Rober Ors i que compta amb la banda sonora original a càrrec d'un grup de professors de l'Escola Municipal de Música. Durant els actes nadalencs, es farà una presentació oficial oberta a tota la ciutadania.