Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

La campanya Sexjove 2011 arriba a Sant Quirze

Diferents activitats lúdiques sensibilitzen el jovent local per la pràctica d'una sexualitat segura


La campanya Sexjove 2011 arriba a Sant Quirze

 La campanya Sexjove 2011 torna a comptar enguany amb un gran ventall d'activitats dirigides a abordar la sexualitat a l'adolescència mitjançant diverses activitats lúdiques i de sensibilització.

La campanya ha començat aquesta setmana en els centres neuràlgics del jovent local: l'institut Sant Quirze i l'Espai Canya Jove. La primera activitat va centrar-se en la realització de murals i pancartes a l'entorn de la sexualitat segura el passat 30 de novembre. Paral·lelament i tenint com a tret de sortida el dia 1 de desembre, Dia Internacional Contra la Sida, diferents equipaments municipals com ara el Centre Cívic Can Feliu, el CAP Sant Quirze, la biblioteca municipal, l'Escola d'Adults i el Centre Cívic Torre Julià, l'Institut Sant Quirze o l'Espai Canya Jove comptaran amb paradetes informatives fins al 16 de desembre. Les paradetes compten amb tot tipus d'informació sobre sexualitat, afectivitat i prevenció de riscos associats, a banda de repartir preservatius de forma gratuïta.
Cinemafórum
Un cinemafórum amb vídeos i curtmetratges sobre sexualitat i prevenció elaborats per joves és l'activitat proposada per poder el divendres 2 de desembre a les 17 hores, també a l'Espai Canya Jove.
A través del programa d'informació i dinamització juvenil als centres d'educació secundària (PIDCES), l'alumnat de l'Institut Sant Quirze podrà gaudir de diferents dinàmiques al voltant de la campanya SEXJOVE els dies 1 i 7  de desembre durant l'hora del pati.
Màgia i sexualitat segura
Arribar a la sexualitat i l'afectivitat a través de la màgia és la proposta de la tarda jove de desembre que tindrà lloc el proper dimecres 14. A través de l'humor, els participants podran treballar els mites i tòpics al voltant del preservatiu. Aquesta activitat tindrà lloc al Canya Jove a les 6 de la tarda i està adreçada a joves a partir de 12 anys.