Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Campanya de Cens de Població i habitatge 2011

A partir del dia 5 de desembre, els agents censaran els edificis de Sant Quirze escollits en aquesta campanya


Campanya de Cens de Població i habitatge 2011

 L'Institut Nacional d'Estadística (INE) està realitzant el Cens de Població i habitatge de 2011, una campanya que compta amb prop de 3 milions d'habitatges representatius de l'estat espanyol. Aquesta iniciativa persegueix conèixer les característiques de la població per poder planificar i organitzar els serveis públics d'acord amb les necessitats reals de la població existent.

Els habitatges escollits ja han rebut una carta de l'INE amb una clau d'accés per poder complimentar aquesta informació via internet.
A partir del dia 5 de desembre, uns agents censaran els edificis i vivendes de Sant Quirze i els avaluaran. Aquests professionals hauran d'entrar als espais comuns dels edificis escollits.
La següent fase es dirigirà a les llars que no hagin enviat el qüestionari via internet.Les persones que prefereixin la via tradicional i també formin part dels seleccionats, rebran , doncs, una visita dels agents a casa seva del 23 de gener al 23 de març.
Com a acreditació, els agents duran una carta al president de la comunitat i una acreditació pròpia de cada agent amb fotografia i segell de l'Institut Nacional d'Estadística.
Per a qualsevol dubte relacionat amb aquest cens, la ciutadania es pot adreçar al telèfon gratuït 900 820 082 de 9 del matí a 10 del vespre, de dilluns a divendres, i de 9 a 15 hores els dissabtes.
Podeu accedir també a les preguntes freqüents relacionades amb aquest tema en el següent enllaç: http://www.ine.es/censos2011/censos2011_comoes.htm

La participació en l'enquesta és obligatòria i confidencial, tal com estableix la normativa vigent en la matèria.