Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Quinto solidari adreçat al jovent local de Sant Quirze

L'activitat tindrà lloc divendres 16 de desembre a la Patronal


Quinto solidari adreçat al jovent local de Sant Quirze

 El quinto, també anomenat segons la zona quina, plena o loteria vella, és un joc típic de les dates nadalenques que es juga a diversos llocs del Vallès, de l'Empordà, del Garraf, la Safor i d'altres comarques catalanes i valencianes. La seva mecànica és semblant a la del bingo, però és molt més divertit i engrescador que aquest i els números i els premis es canten de forma molt particular.

Per primer cop, l'Espai Canya Jove amb la col·laboració de l’Associació Cultural la Trinxera de Galliners, organitza un quinto adreçat al jovent amb una finalitat clarament solidària.
La iniciativa tindrà lloc el proper divendres 16 de desembre a les 22 hores a la Patronal i s'emmarca en la programació de Nits Joves que organitza l'Espai Canya Jove de manera periòdica.
 
Per participar a totes les partides, els i les joves només hauran de portar una joguina nova valorada en un mínim de 4 €. Els premis als que optaran els i les participants seran les mateixes joguines que hagin aportat. Tots els jocs i joguines sobrants es destinaran a la Creu Roja de Sabadell.