Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Deu gossos abandonats a Sant Quirze esperen trobar una família, els ajudes?

La proximitat de les festes de Nadal pot ser una bona oportunitat per ells


Deu gossos abandonats a Sant Quirze esperen trobar una família, els ajudes?

 El Brus, la Fiona, la Fresa, la Llum, el Tomàs, la Marca, la Thelma, la Nuka, el Clinton i el Lucky són set gossos que han estat abandonats darrerament a Sant Quirze del Vallès i que busquen una família. L'adopció dels gossos abandonats és un gest de solidaritat que, a més, pot omplir d'il·lusió a la família que els aculli.

Entre ells hi ha una gran varietat de tipologies de gos per adequar-se a les expectatives i necessitats de diferents tipus de família.
El Brus, per exemple, és mestís, té menys de dos anys i és un jove creuament de pastor alemany. Sota el nom de Fiona s'amaga una mestissa de menys de 4 anys, fidel i incondicional. També hi ha la Fresa, una mestissa de menys de 2 anys afectuosa, juganera i sociable, o la Nuka, una Podenca petita d'entre 1 i 2 anys, petita i ideal per tenir companyia.
El grup d'animals abandonats el completen el Tomàs, un cocker de menys de 4 anys amb molt bon caràcter, la Marca, una mestissa que cerca algú que li pugui donar una nova oportunitat o la Thelma, una femella jove que pot viure en un pis o una casa.
Si voleu donar-los una oportunitat, podeu veure el llistat, les imatges i els detalls de tots els gossos i el contacte per poder adoptar-los en el següent enllaç:
 
Adoptar-los i donar-los una segona oportunitat farà que aquests animals, que actualment estan en un centre d'acollida, gaudeixin de l'afecte i la qualitat de vida que els pot donar un entorn que els valori i els estimi.