Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

L’Ajuntament de Sant Quirze participa en la campanya “Joguines solidàries 2012”

L'objectiu és garantir que cap nen es quedi sense joguina aquest Nadal


L’Ajuntament de Sant Quirze participa en la campanya  “Joguines solidàries 2012”

 Les oficines de la Direcció de l’Àrea Vallès Sud de la Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona han posat en marxa per dotzè any consecutiu en aquestes dates, la campanya “Joguines Solidàries”. Aquesta campanya portarà joguines a diversos municipis, entre ells Sant Quirze del Vallès.

L’objectiu de la campanya, que també s’estén per altres poblacions de la comarca, és ampliar i reforçar la tasca de l’obra Social de l’entitat bancària i donar suport als municipis per tal que cap nen o nena es quedi sense joguines aquest Nadal.
La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament va indicar als responsables de la campanya el perfil de joguines o material que necessitaven els infants del municipi. D’aquesta manera, avui, dia del lliurament, el centre cívic de Can Feliu s’ha omplert d’aquest material, sempre no bèl•lic i sense piles. L’acte ha estat presidit per la regidora de Benestar Social i Família, Míriam Casaramona, acompanyada per representants de la Caixa i del projecte solidari.
De fet, la iniciativa va començar el passat mes de setembre, diferenciant quatre grups d’edats: de 0 a 3 anys, de 4 a 7 anys, de 8 a 11 anys i més grans de 12 anys. 
El pressupost destinat aquest any s’ha ampliat un 11,49% respecte l’any anterior, i s’ha augmentat el número de poblacions. Això ha permès distribuir un total de 2.709 joguines.
El projecte per a la campanya “Joguines Solidàries 2007” es va iniciar el passat mes de setembre. Els organitzadors han valorat les opinions de les diferents regidories de Benestar Social dels ajuntaments i de la resta de beneficiaris, procedint així a una acurada selecció i compra de joguines noves i diferenciant-les en quatre grups d’edat: de 0 a 3 anys, de 4 a 7 anys, de 8 a 11 anys i més grans de 12 anys.